Τρόποι Παραγγελίας

1. Μέσω του online συστήματος

Το www.nonos.gr προσφέρει τη δυνατότητα online αγορών μέσα από ένα απλό και εύχρηστο περιβάλλον πλοήγησης. Απλά προσθέστε τα προϊόντα που επιθυμείτε στο «καλάθι» σας και στη συνέχεια συμπληρώστε τα στοιχεία σας, καθώς και τον επιθυμητό τρόπο πληρωμής. Ένας δικός μας άνθρωπος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας.


2. Τηλεφωνικά

Μπορείτε να υποβάλετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά, στο 2118001388 και να ζητήσετε αποστολή των προϊόντων στο χώρο σας. Η δυνατότητα τηλεφωνικών παραγγελιών προσφέρεται μόνο κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο από τις 9:00 μέχρι τις 15:00. Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 9:00 μέχρι τις 14:00 και από τις 17:00 μέχρι τις 21:00).


3. Με e-mail

Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να υποβάλετε την παραγγελία σας με e-mail στο sales@nonos.gr. Στον τίτλο του μηνύματος θα πρέπει να υπάρχει η διευκρίνιση «ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ». Στο περιεχόμενο θα πρέπει να υπάρχουν οι κωδικοί και η συνοπτική περιγραφή των προϊόντων που θέλετε να παραγγείλετε, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Ένας δικός μας άνθρωπος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας.


4. Με επίσκεψη στο κατάστημα

Εάν βρίσκεστε κοντά στο φυσικό μας κατάστημα (Μομφερράτου 95, Γκύζη, Αθήνα), θα χαρούμε πολύ να μας επισκεφθείτε. Από το κατάστημα μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας και να παραλάβετε αμέσως τα προϊόντα, εφόσον είναι άμεσα διαθέσιμα, ή να μας ζητήσετε να τα στείλουμε σε διεύθυνση που θα μας υποδείξετε σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας.

ΠΛΗΡΗ πακέτα βάπτισης

Αγοράστε online,
απλά και εύκολα!

  • Αγορές ΧΩΡΙΣ πιστωτική κάρτα
  • ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για αγορές άνω των €100 (εξαιρούνται λαμπάδες, κουτιά και τσάντες)
  • ΔΩΡΕΑΝ αντικαταβολή
  • ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή από το κατάστημα