Σχετικά με εμάς!

Νέες εποχές. Ίδια ιδανικά!

Η ιστορία του Άλφα Ζήτα, του καταστήματος στο οποίο ανήκει το nonos.gr, ξεκινά το 1984 στο Ίλιον, από ένα ημιυπόγειο κατάστημα σε μη εμπορική περιοχή της πόλης. Όλοι εκείνη την εποχή αναρωτιόνταν τι τύχη θα μπορούσε να έχει ένα άγνωστο κατάστημα ενδυμάτων σε μια περιοχή με ελάχιστη κίνηση, χωρίς καμία προωθητική ενέργεια;
Όμως πίσω από τη δημιουργία του καταστήματος υπήρχε ένα πρωτοποριακό για την εποχή επιχειρηματικό μοντέλο, το οποίο σήμερα είναι ιδιαίτερα δημοφιλές: χαμηλό κόστος, που δημιουργεί τις προϋποθέσεις για προσφορά όμορφων και ποιοτικών ρούχων σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Η εξαιρετική σχέση αξίας-τιμής σε όλα τα προϊόντα του καταστήματος έκανε το Άλφα Ζήτα εξαιρετικά επιτυχημένο από τον πρώτο χρόνο παρουσίας του. Η τεράστια απήχηση και η μεγάλη πελατειακή βάση που απέκτησε το κατάστημα, οδήγησαν στο επόμενο βήμα…

 

Η επιτυχία συνεχίζεται
Το 1988 το Άλφα Ζήτα μετακομίζει σε μεγαλύτερες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε μια από τις πιο «ζωντανές» περιοχές της Αθήνας, το Γκύζη. Το κατάστημα της οδού Μομφερράτου 95 απέχει μόλις λίγα μέτρα από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας. Ακολουθώντας το ίδιο ακριβώς επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο (όμορφα και ποιοτικά ρούχα σε απίστευτα χαμηλές τιμές), η φήμη του Άλφα Ζήτα εξαπλώνεται σε όλη την Αθήνα.

Η επόμενη χρονιά-σταθμός για την επιχείρηση είναι το 1999, όταν έγιναν οι πρώτες εισαγωγές, αρχικά από τη Μ. Βρετανία και αργότερα από την Ιταλία. Έχοντας πλέον «ευρωπαϊκό αέρα», το Άλφα Ζήτα εισάγει απευθείας στην Ελλάδα εξαιρετικά σε ποιότητα και σχεδιασμό ενδύματα, τα οποία φυσικά εξακολουθεί να προσφέρει σε ασυναγώνιστες τιμές!


Κόντρα στο ρεύμα
Η επιτυχία του Άλφα Ζήτα συνεχίζεται ακόμη και σήμερα, σε μια δύσκολη περίοδο για τις ελληνικές επιχειρήσεις. Η επιμονή στο αρχικό επιχειρηματικό μοντέλο επιτρέπει στο Άλφα Ζήτα να έχει μηδενικό χρέος και υψηλό αριθμό πωλήσεων και να επενδύει σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες. Βασικό συστατικό της επιτυχίας είναι ο σεβασμός προς τις απαιτήσεις του πελάτη και η αμοιβαία ανάγκη για φιλική σχέση, πέρα από την επαγγελματική…
Το 2010 το Άλφα Ζήτα δημιουργεί το ηλεκτρονικό κατάστημα www.AZshop.gr, το οποίο μεταφέρει την επιτυχία του φυσικού καταστήματος στο internet. Η ανταπόκριση σε αυτό το εγχείρημα ήταν τόσο μεγάλη (με χιλιάδες παραγγελίες απ’ όλη την Ελλάδα από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας) που το www.AZshop.gr κεντρίζει το ενδιαφέρον επιχειρηματικών και ακαδημαϊκών φορέων και αναγνωρίζεται ως ένα από τα κορυφαία νέα εγχειρήματα της χρονιάς στην Ελλάδα (Best Practices Forum 2011)!


Η βάπτιση δεν κοστίζει πια ακριβά!
Το 2010 το Άλφα Ζήτα επεκτείνεται και στο χώρο της βάπτισης. Σε έναν καινούριο, ειδικά διαμορφωμένο χώρο υψηλής αισθητικής εκτίθενται εκατοντάδες ρούχα και προϊόντα βάπτισης και μπομπονιέρες βάπτισης και γάμου.
Το καλοκαίρι του 2011 δημιουργείται το ηλεκτρονικό κατάστημα AZvaptisi.gr, το οποίο το 2013 ανανεώνεται ριζικά και μετεξελίσσεται σε nonos.gr!

ΠΛΗΡΗ πακέτα βάπτισης

Αγοράστε online,
απλά και εύκολα!

  • Αγορές ΧΩΡΙΣ πιστωτική κάρτα
  • ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για αγορές άνω των €100 (εξαιρούνται λαμπάδες, κουτιά και τσάντες)
  • ΔΩΡΕΑΝ αντικαταβολή
  • ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή από το κατάστημα